Tiimi

Tarina meistä

Laura Lehtinen

Laura ja Anni ovat alunperin kollegoja ja yhteisiä työvuosia on takana useita. Yhtäläiset ajatukset työnteosta, perfektionismi ja huumorintaju ovat tehneet työnteosta mutkatonta ja hauskaa. Anni osoittautui hyvin alussa yrittäjäluonteiseksi ja luotettavaksi työntekijäksi. Kun Laura jäi Syyskuussa 2015 äitiyslomalle, alkoi taustalla muhinut ajatus yhtiökumppanista pyöriä mielessä. Laura halusi kumppanin, jonka kanssa jakaa monet yrityksen pyörittämiseen liittyvät työt ja ajatukset, jotta voisi mahdollisimman paljon tehdä rakastamaansa hoitotyötä mutta myös enemmän keskittyä kehittämään yritystä.

Heinäkuun lopussa 2016, Beauty by Laura Kauneuskeskus joutui muuttamaan silloisista tiloistaan, joten nimen vaihdos ja Annin mukaan tulo oli luonnollista tehdä samassa.

Beauty by Lauran logosta oli vakiintunut tavaksi tapa käyttää nimeä BL Kauneuskeskus. Mietimme miten muutamme nimeä niin että monelle tutuksi tullut logo ja nimi ei muutu liikaa, joten päätimme lisätä Annin yrityksen nimeen vain &A merkeillä. Niinpä elokuun alusta Jussintorilla, remontoiduissa tiloissa, toimintansa aloitti BL&A Kauneuskeskus.

Meille hoitotyön luotettavuus, tarkkuus ja laadukkuus sekä iloinen, lämmin ilmapiiri ovat kaikki kaikessa! Haluamme tarjota sinulle pakopaikan ja rentoutusta arjen keskeltä hoitolaamme, jossa voit turvallisin mielin käydä korostamassa kauneuttasi ja saada hieman lisäpotkua sekä ansaittua hemmottelua.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi juuri sellaisina kuin olette!

Sydämellä, Laura & Anni

 

Laura Lehtinen

Laura Lehtinen

Olen SKY-Opistosta valmistunut CIDESCO- kosmetologi. Työkokemusta on kertynyt 12-vuotta. Olen työskennellyt muutamassa eri hoitolassa Hyvinkäällä ja Järvenpäässä sekä toimin Suomen Sothys-kouluttajana maahantuonnin palveluksessa 3 vuotta.

Olen luonteeltani perfektionisti ja siksi teenkin työni aina mahdollisimman huolellisesti, ammattitaidolla ja sydämellä. Työssäni nautin erityisesti asiakkaitteni mahdollisten iho-ongelmien ratkaisemisesta ja auttamisesta. Asiakkaan viihtyminen, rentoutuminen ja tyytyväisyys on minulle kaikkein tärkeintä. Tämä on myös hoitolamme ideologia, pyrimme pitämään huolta siitä että käyttämämme tuotteet ovat mahdollisimman laadukkaita ja meiltä saa aina tasalaatuista palvelua ja hoitoa. Hoitoihin meillä varataan reilusti aikaa jotta ehdimme tehdä hoidot varmasti huolellisesti ja räätälöitynä kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Olen myös sertifioitu Sharpbrows microbladingartisti.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan!

Anni Peltomäki

Anni Peltomäki

Työkokemusta kosmetologina minulla on nyt 6 vuotta. Tunnen onnistuneeni, kun asiakkaani kokevat saaneensa rentoutuneen ja hyvän olon. Asiakaspalvelutyö on minulle luontaista ja viihdyn erittäin hyvin siinä. Haluan kehittää itseäni ja pysyä aallon harjalla hankkimalla lisää alan koulutusta, jotta voin tarjota jatkossakin asiantuntevaa, yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Teen monipuolisesti kaikkia hoitoja. Olen myös sertfioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija sekä Sharpbrows microbladingartisti.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan!

Nelli Kulomaa

Nelli Kulomaa

Hoitolatyö ja asiakaspalvelu ovat intohimoni. Minulle asiakastyytyväisyys ja hyvät hoitotulokset ovat tärkeimpiä asioita työssäni. Pidän hoitolamme rennosta ja rauhallisesta tunnelmasta, jossa pääset rentoutumaan totaalisesti, nauttien ihanista hoidoista. Paneudun hoitoihin yksilöllisesti ja teen työni aina mahdollisimman tarkasti.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!