TIETOJA HOIDOISTA JA TUOTTEISTA

FIX

FIX korvaa non-stopin helmikuusta 2017 lähtien, joka päivä arkisin klo 12-18 ja la 10-14.

FIX:issä tarjoamme aiempia "non-Stop" -palveluita eli kestovärit, meikit, CND Shellac Kestolakkaukset sekä minimanikyyrit hieman halvempaan hintaan kuin hoitolan puolella.

FIX-aikoja voit varata myös etukäteen.
Pystymme siis tarjoamaan edellä mainittuja palveluja nopeammalla aikataululla ja pyrimme siihen että aikoja kuitenkin saa vielä samanakin päivänä. Kestovärien kanta-asiakasetu pysyy ennallaan!

Ihan uutena palveluna Ihonhoidon opastus 25€, tuotteet tämän palvelun yhteydessä -10% (ei Boho)

Meille on ehdottoman tärkeää että emme lähde palvelemaan muita tai vastaamaan puhelimeen kesken asiakkaidemme hoitoaikaa, joten päätimme ottaa pienen riskin ja muuttaa non-stop käytäntöä täysin.

Nämä ajat ovat halvempia koska ne tehdään myymälän puolella sekä mahdollisesti vastaamme FIX:issä puhelimeen ja palvelemme muita. Jos taas et halua että edellä mainitut palveluaikasi keskeytyy, niin silloin varaa aika suoraan Annilta, Lauralta tai Nelliltä, jolloin palvelusi tehdään hoitohuoneessa omassa rauhassa!

Kaikki muut pidemmät palvelut siis tehdään tietenkin hoitohuoneissa niinkuin ennenkin!

Luovumme siitä Nonstopin toimintatavasta että aikoja saisi varata vasta samana päivänä, koska olemme todenneet että se on monelle hankalaa jos ajan tarvitsee lyhyellä varoitusajalla, mutta juuri tiettyyn aikaan. Eli siksi osa FIX ajoista on varattavissa myös etukäteen. Tästä syystä nimi ei ole enään non-stop vaan FIX. FIX:issä palvelemassa voi olla meistä kuka tahansa. Haluamme että palvelu on teille mahdollisimman helppo ja käytännöllinen.

Haluamme olla paikalla palvelemassa myös ostoksille tulijoita entistä paremmin. Tervetuloa siis myös ostoksille!

Ohjeet Vita Liberata suihkurusketukseen saapuville

1. Rusketus tehdään AINA puhtaalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että poistaa myös deodorantin, hajuveden ja meikin. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai pesuaineet jätä öljyistä pintaa iholle. Vita Liberatan Skin Polish jojobakuorinta on ihanteellinen kuorinta ennen rusketusta ja huomioi myös rusketuksen ihanteellisen pH-tason tai tehokas kuivaharjaus toimii myös hyvin. Kuivaharjauksen voit varata rusketuksen yhteyteen. Iho tulee kuitenkin olla ennen saapumista pesty ja rasvaton.

2. Kosteusvoidetta ei saa tuotteen alle käyttää, koska se muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näin rusketus ei kehity yhtä optimaalisesti.

3. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua TUMMIIN ja LÖYSIIN vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

4. Anna rusketuksen kehittyä VÄHINTÄÄN 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä. Vasta sitten suihkusaippualla.

5. Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

6. Mikäli ohjeita ei ole noudatettu, emme takaa rusketuksen pysyvyyttä.

Tervetuloa ruskettumaan luonnollisesti!

Boho Green meikkisarja

Ekologinen - Eettinen - Edullinen - Luonnonkosmetiikkasarja

Boho Green Make-Up on värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin.

Boho Green Make-Up -sarjasta löydät myös laadukkaat siveltimet, jotka ovat kauniin ja kestävän meikin edellytys. Lisäksi valikoimassamme on tuoksuja, jotka ovat 100% luonnonmukaiset.

Youngblood meikkisarja

AllergiaYoungblood meikkien mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil

Oletko jo kokeillut mineraalimeikkiä? Kokeile vielä Youngbloodia ja huomaa ero.

Kaikki mitä tarvitset…Luonnollisesti!

Youngblood Allergia ja Astmaliiton sivuilla: www.allergia.com

Radiofrekvenssi

Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit supistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

Radiofrekvenssi on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Timanttihionta

Timanttihionnassa yhdistyy ihon tehokas kuorinta sekä aineenvaihdunnan eli veren- ja nestekierron lisääntyminen. Sarjahoidoilla voidaan hoitaa arpia, pigmenttimuutoksia, juonteita, epäpuhdasta ja suurihuokoista sekä epätasaista ihoa. Ihon väri paranee ja iho näyttää tasaiselta ja kauniilta. Timanttihionnan jälkeen iholle laitettavat hoitoaineet imeytyvät paremmin. Hionta voidaan yhdistää muihin hoitoihin. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringon valoa.

XTREME LASHES- ripsienpidennys sekä volyymipidennys

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä kehittäessään erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jolla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti.

Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee tämän laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia. Xtreme Lashes -ripsiä tehdään siis vain alan ammattilaisten toimesta.

Omien ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.

Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

YUMI™ Lashes- kestotaivutus ripsille

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

YUMI™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.

YUMI™ Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Ensimmäisten 1-2 vrk:n jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan.

Jos olet jättänyt ripsipidennykset juuri pois, otathan meihin yhteyttä ennen YUMIN varaamista. p. 0445000466

BION Ammattikosmetiikkasarja

BiON FILOSOFIA

100% luonnollisia uutteita
EI parabeeneja
EI NLS/SLS sulfaatteja
EI mineraaliöljyä
EI keinotekoisia väri/tuoksuaineita
EI lanoliinia
90% hallinta kaikista aknetapauksista

Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla on saavutettu erinomaisia tuloksia ihon - sekä aknen hoidossa jo vuodesta 2002. Tuotteiden käytöllä saadaan akne hallintaan täysin luonnon omilla tehoaineilla - yli 90% kaikista tapauksista.

Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkärien kanssa.

CND SHELLAC kestolakkaus

Mikä on SHELLAC™?

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty kestolakka, joka takaa kauniit, kiiltävät ja virheettömät kynnet jopa 14+ päivän ajaksi.

Ainutlaatuisen SHELLAC™-lakkauksen kiilto säilyy jopa 2-3 viikkoa joillain enemmänkin ja se on helppo poistaa hellävaraisesti muutamassa minuutissa. SHELLAC™-lakkausta ei koskaan poisteta viilaamalla tai poralla, vaan se liuotetaan CND™:n kehittämällä poistoaineella ja erityisten poistofolioiden avulla.

Liuottamalla tehtävä poisto varmistaa että kynsi ei ohene eikä vaurioidu, mitä usein tapahtuu viilaamalla tehtävän poiston seurauksena. Kynnet pysyvät virheettömän kauniina huolimatta siitä, miten pitkään pidät SHELLAC™-lakkausta.

SHELLAC™ on ohut ja joustava kuten kynsilakka, mutta tuo kynnelle vahvan ja kiiltävän suojapinnan.

SHELLAC™ on rekisteröity tavaramerkki ja markkinoiden ainoa täysin patentoitu UV-lakka.

Cnd:ltä saatavana myös Vinylux lakka kotikäyttöön, joka lupaa noin viikon pysyvyyden. Tarvitset vain Vinylux väri- sekä päällyslakan, nyt siis meiltä!

Sothys ammattikosmetiikkasarja

Sothys, maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Jo 70 vuoden ajan olemme sitoutuneet tuottamaan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tehokkaita hoitotuloksia.

Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Erikoishoitoihin kehitetty ainutlaatuinen Digi-Esthétique® hierontamenetelmä tekee hoitokokemuksesta ainutlaatuisen.

BEAUTY GARDEN - luomu luonnonkosmetiikka sarja

Beauty Garden on uusi luomubrändi Suomessa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset luomukosmetiikkatuotteet ja käsintehdyt tee-juomat. Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka on lanseerattu Ranskan markkinoille vuonna 2015.

Beauty Gardenin tuotteet sisältävät luomu raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Tuotteille on myönnetty mm. NaTrue-Sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Microblading

Microbladingiä tehtäessä, tehdään ensin esipiirros, jonka tekijä tekee tietyllä tekniikalla asiakkaan kasvonpiirteiden mukaan, asiakkaan toiveet huomioon ottaen myös tummuudessa sekä leveydessä. Sävyjä on useita. Huomioithan että jokaisen asiakkaan kasvojen luuston muoto, iho ym. ovat yksilölliset joten ne ja omien kulmien paikka sekä karvojen määrä vaikuttavat aina lopputulokseen.

Microblading on kevyempi verrattuna kestopigmentointiin. Sharpbrowsin pigmentit ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä raskasmetalleja.

Microbladingiä voidaan tehdä vanhojen pigmentointien päälle jos vanha ei ole täysin väärässä paikassa. Vanhojen pigmentointien päälle tarvitaan yleensä lisäksi shading-tekniikkaa jolloin tulee 50-100€ lisähintaa. Ota tässä tapauksessa meihin ensin yhteyttä.

Ensimmäiseen kolmeen päivään microbladingin jälkeen tulee ehdottomasti välttää hikoilua, solariumia, aurinkoa, koskemista/raapimista sekä meikkiä kulmien alueelle. Älä käytä voimakkaita ihonhoitotuotteita tai meikkiä kulmien alueella mielellään koko paranemisaikana! Kulmat tulee suojata tämän jälkeenkin auringolta n.2vkon ajan. Kulmat yleensä hilseilee tai tulee rupea n.1,5vkon ajan, joten otathan nämä seikat huomioon microbladingin ajankohtaa miettiessäsi. Rupea ei saa missään tapauksessa repiä/raapia tai yrittää poistaa! Lopputulos muuttuu moneen otteeseen 4vkon aikana ja tämä on täysin normaalia! Parantunut tulos näkyy yleensä n. 4vkon kuluttua, lopullinen tulos vasta ensimmäisen vahvistuskerran jälkeen! Vahvistus tulee tehdä 4-8 viikon kuluttua. Joillain asiakkailla voidaan tarvita vielä myös lisävahvistus/vahvistuksia.

Microblading poistuu ihosta noin 10-12kk kuluessa, joten uusinta kannattaa tehdä siinä vaiheessa kun ne vielä näkyy, jolloin hinta on halvempi, 100€. Jos tekemämme kulmat ovat poistuneet kokonaan ihosta uusien kulmien hinta on sama kuin ensimmäisissä eli 250€.

Microbladingiä ei voida tehdä jos olet raskaana (iholla käytetään puudutetta), kulmien alueella on jotain ihottumaa/ihosairaus (esim. psoriasis) tai jos sinulla on arpikeloidi taipumus.

Suosittelemme välttämään vähintään 48h ennen lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus ihoon ja kehoosi. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet sekä verenohennuslääkkeet. Esim. Roacuttan-kuurin jälkeen tulee olla pidempi väli ja lääkärin lupa.

Alkoholia kannattaa välttää 48h ennen sekä 3 päivää jälkeen.

Kaikki krooniset sairaudet ja lääkitykset voivat vaikuttaa lopputulokseen tai olla este tekemiselle, joten kerrothan näistä meille. Käsittelemme kaikki tiedot salassapitovelvollisuudella.

Älä nypi tai poista karvoja kulmien alueelta mahdollisimman pitkään ennen aikaasi, kuitenkin vähintään 2 viikkoon.

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa.

Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!

Voit halutessasi varata ensin konsultaatioajan jos jokin mietityttää! Konsultaatio kestää 15min ja maksaa 13€.

Suosittelemme varaamaan vahvistusajan samalla koska aikamme täytyy vauhdilla. On erittäin tärkeää että vahvistusaika ei veny 4-8vkoa pidemmälle!

Muistathan että aikamme täytyy perua viimeistään 24h aikaisemmin, liian myöhään perutuista tai peruuttamattomista ajoista perimme varatun hoidon hinnan.

Tervetuloa hankkimaan uudet kulmat!

Kuvia tehdyistä microbladingkulmista löydät facebookistamme.